Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Από τους σοβαρούς…

soldatos

Ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του για τις εκλογές του Μαΐου. Προς το παρόν αφήνει χώρο για άλλους  υποψήφιους για …υποψηφιότητα.  

«Έχει ανοίξει η συζήτηση από κάποιους  ανθρώπους αποσπασματικά και μεμονωμένα αρκετά νωρίς θα έλεγα. Από ανθρώπους που δεν είναι κακό να έχουν φιλοδοξίες να γίνουν Δήμαρχοι, χωρίς  να έχω καταλάβει τόσο εγώ όσο και οι πολίτες που θα κρίνουν ποιες είναι οι διακηρύξεις και το πλαίσιο δράσης τους. Αυτό είναι το ζήτημα νομίζετε που απασχολεί την κοινωνία την χειρότερη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που γνωρίζει η Χώρα και ο Δήμος κατ΄επέκταση; Ποιος θα ικανοποιήσει το εγώ του να γίνει Δήμαρχος ή  ποιος επιδιώκει την ρεβάνς; Άλλα είναι τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο  και που ακούμε καθημερινά τόσο στο γραφείο όσο και στα καφενεία στα χωριά», απαντά  (στα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ) στο ερώτημα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. «Οι λέξεις θα παλέψω, έχω όραμα, είμαι ακομμάτιστος , είμαι παρών που ακούμε καθημερινά είναι παλαιοκομματικές προσεγγίσεις άλλων εποχών που έχουν κουράσει και που δεν είναι αρεστές στον κόσμο» συμπληρώνει ο Νίκος Σολδάτος.

Πάντως για τις επόμενες κινήσεις του σημείωσε: «Προσεχώς φυσικά και θα μιλήσω πρώτα με την οικογένεια μου, μετά με τους συνεργάτες μου και στη συνέχεια οι όποιες αποφάσεις μου θα γίνουν γνωστές στην κοινωνία την οποία έχω υποχρέωση να ακούσω, τακτική που επί χρόνια εφαρμόζω και που είναι σεβαστή πάνω από όλα από όλους τους δημότες και μετά από τους εν δυνάμει ψηφοφόρους».

Την ώρα που διάφοροι απίθανοι τύποι  ξεφυτρώνουν ως υποψήφιοι σε διάφορους δήμους  δηλώνοντας απλώς και μόνο ένα «παρών» , ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας επιβεβαιώνει ότι είναι ένας σοβαρός αυτοδιοικητικός παράγοντας.  

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.