Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Αστυνομική επιχείρηση

peripoliko_517411427Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και του παραεμπορίου, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, δύο ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Ηλείας και Ακαρνανίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηλείας και Ακαρνανίας.

Στην αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην Ακαρνανία ελέχθησαν  60 άτομα, προσήχθησαν 21 άτομα συνελήφθη  μία φυγόποινη ημεδαπή ΡΟΜΑ και  βεβαιώθηκαν δύο τροχονομικές παραβάσεις για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Υπογραμμίζεται από την Αστυνομία ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.