Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Αστυνομικός είπε τον υπουργό Ν. Τόσκα «μπάρμπα»

astunomikos-eipe-ton-upourgo-n-toska-mparmpa.w_lΈνα από τα πολύ ωραία και άκρως ελληνικά στιγμιότυπα από αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να σκηνοθετήσει φέρνει στην επιφάνεια ο Βηματοδότης.
Όπως γράφει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας θέλησε να κάνει αιφνιδιαστική επιθεώρηση σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής.
Πήγε λοιπόν εκεί χωρίς φυσικά να ειδοποιήσει κανέναν, χωρίς συνοδεία, με το δικό του αυτοκίνητο και με το γνωστό παλιομοδίτικο καφέ σακάκι, χωρίς γραβάτα. Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διοικητή. Τότε έγινε αντιληπτός από αστυφύλακα που τον είδε να περιφέρεται και ο οποίος του φώναξε: «Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;».
Όπως είναι φυσικό ο υπουργός δεν πίστευε στα αυτιά του. Όταν συνήλθε από την έκπληξη απλά ενημέρωση τον αστυνομικό ότι είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη! Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα γράψω. Βγήκαν από το γραφείο ο διοικητής και ο υποδιοικητής και προσπάθησαν να το σώσουν με τα γνωστά «υπουργέ μου τι κάνετε, πως από δω;» και λοιπά παρόμοια αλλά ήταν ήδη αργά.

thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. seaiann

    Συμπεραίνω πως υπήρξε έλλειψη ευγενούς προσφώνησης και γι αυτό “κατηγορείται” το όργανο!.. Τι λε ρε μπάρμπα ! Άμα η φάτσα σου εσένα είναι μπαρμπαδόφατσα , πως να εμπνευσθεί ρε το όργανο να σε αποκαλέσει κύριο;
    Το μπάρμπα και κύριο να τον προσφωνήσεις , θα κοιτάει γύρω του να δει ποιόν φωνάζουνε… Άσε μας κουκλίτσα μου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.