Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ασυνείδητοι χτυπούν με φόλες στην περιοχή της Σκουτεράς

Ασυνείδητοι χτυπούν με φόλες στην περιοχή της Σκουτεράς

0d1c216b225af5ae22e2c3ca01df2cf3Δίποδα vs Τετράποδα

Στην ευρύτερη περιοχή της Σκουτεράς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί η κατ’εξακολούθηση τοποθέτηση φολών με στόχο τα σκυλάκια αλλά και τα γατάκια της περιοχής. Άγνωστοι «χτυπούν» σε διάφορα σημεία της Σκουτεράς δηλητηριάζοντας τα , είτε αυτά είναι αδέσποτα είτε έχουν ιδιοκτήτη.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους γονείς, για τις φόλες, καθώς ασυνείδητοι ρίχνουν ακόμα και σε περιοχές που παίζουν μικρά παιδιά !
Oι αρμόδιοι ωφείλουν να κινηθούν βάση τον ΝΟΜΟ 4235/2014 . Ας ευαισθητοποιηθούν ως οφείλουν.
Την ίδια ευαισθητοποίηση οφείλουν να δείξουν και οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων ως προς τη εφαρμογή του ΝΟΜΟΥ 4235/2014 και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στα κατοικίδια .Οι πράξεις που διαδραματίζονται ανήκουν στο μεσαίωνα και παραπέμπουν σε εποχές σκοταδισμού τις οποίες δε θα ακολουθήσουμε.

skouteranews.blogspot.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. DINOS

    Ο ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ? ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ “ΒΓΑΖΟΥ” ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ ΑΠΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.