Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ατύχημα στον ΕΟΠΥΥ Μεσολογγίου αναδεικνύει τις κακές εργασιακές συνθήκες

d7cc13ab-a5d2-4b53-9654-b5c3527cfe76Εργαζόμενη στον ΕΟΠΥΥ Μεσολογγίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη από πτώση από σκάλα.

Επανειλημμένως οι εργαζόμενοι στο κτήριο της περιφερειακής διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ στο Μεσολόγγι(Χαριλάου Τρικούπη 60 & Κύπρου) στο πρώην κτήριο του ΟΠΑΔ είχαν καταγγείλει ότι οι συνθήκες στο χώρο δουλειάς τους ήταν άσχημες . Μια επίσκεψη άλλωστε στο χώρο το επιβεβαιώνει…
Για τον ίδιο λόγο η διεύθυνση της υπηρεσίας είχε καταγγείλει τις συνθήκες εργασίας στα κεντρικά του ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα ως “άθλιες”. Τελικά δεν αποφεύχθηκε το ατύχημα εν ώρα εργασίας όπως μεταφέρει στο agrinionews.gr η εργαζόμενη Βασιλική Μαλεσιάδα η οποία έπεσε από τη σιδερένια σκάλα του αρχείου την Πέμπτη και χτύπησε σοβαρά στην αριστερή πλευρά του σώματός της καθώς και στον αυχένα, όπου της τοποθετήθηκε ειδικό προστατευτικό, ενώ υπέστη και βαριά διάσειση όπως ήταν η πρώτη εκτίμηση των γιατρών.
Η άτυχη εργαζόμενη έπεσε κατά τη μεταφορά αρχειακού υλικού το οποίο φυλάσσεται επίσης σε ακατάλληλο σημείο και αναμένει τις εργαστηριακές εξετάσεις της νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Αγρινίου, αφού αξονικός τομογράφος δεν ήταν διαθέσιμος στο Μεσολόγγι.
Το agrinionews.gr τη συνάντησε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου Αγρινίου χωρίς να μπορεί να μιλήσει και η επικοινωνία έγινε με την ίδια να γράφει σε ένα μπλοκ μερικά πράγματα και τη βοήθεια της κόρης της.
Η κ. Μαλεσιάδα επέμεινε στο γεγονός ότι επιβάλλεται να γίνει κάτι γιατί θα ξανασυμβεί σίγουρα ατύχημα.
Τον λόγο έχουν πλέον οι αρμόδιες αρχές …

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.