Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Αυξήσεις στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου

ASTIKO KTELΜετά τις ανατιμήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, είδη διατροφής και υπηρεσίες, μια ακόμα αύξηση αυτή στις μεταφορές έρχεται να επιβαρύνει την “τσέπη” του καταναλωτή.

Ειδικότερα, με την επιβάρυνση της τάξης του 10% θα πληρώνουν οι καταναλωτές τα εισιτήρια  του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου . Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ, η οποία δεν μπορούσε να απορροφηθεί με αποτέλεσμα να ακριβύνουν τα εισιτήρια.

www.acheloostv.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ…ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ, ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ!

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 1-2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ EXPRESS ΓΙΑ ΚΤΕΛ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΒΓΑΙΝΕΙ 2 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΤΙΠΟΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.