Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον αντιδήμαρχο Α. Καλαμπαλίκη

Αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον αντιδήμαρχο Α. Καλαμπαλίκη

DSC_0103Επισημοποιήθηκε η απόφαση για «αφαίρεση αρμοδιοτήτων από αντιδήμαρχο» που έλαβε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου .
Ειδικότερα ο δήμαρχος έκανε δεκτή την αίτηση του αντιδημάρχου Ανδρέα Καλαμπαλίκη με την οποία ζητά να του αφαιρεθεί το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμο Αγρινίου.
Πρόκειται για την επιβεβαίωση πληροφοριών που μετέδωσε το agrinionews.gr (EΔΩ)  καθώς ο δήμαρχος φερόταν προβληματισμένος από το έργο της αντιδημαρχίας Καλαμπαλίκη η οποία- είναι η αλήθεια- είχε επιφορτιστεί με πολλές αρμοδιότητες.
Η απόφαση αυτή λογίζεται ως μια από τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις στις οποίες προβαίνει ο Γ.Παπαναστασίου και μένει να ξεκαθαριστεί έαν  θα αναλάβει ο ίδιος αυτές τις αρμοδιότητες ή θα μεταφερθούν σε άλλον (ίσως και 9ον) αντιδήμαρχο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νikos

    To σωστό ειναι να ανατεθουν σε άλλον,9ον!!!Πλάκα εχουν εκει στο Δήμο.Ο τομέας της καθαριότητας εχει αναβαθμιστεί!!!Η ειναι χειρότερα;Στο κέντρο της πόλης η εικόνα ειναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη.Ολοι σχεδόν οι κάδοι,χάσκουν ανοικτοί( μάλλον βαριούνται να τους κλείσουν).Ολες οι κολώνες αναστενάζουν απο τα κηδειόχαρτα(που οντως δεν ξανακολλιούνται),αλλά κανένας δεν φροντίζει να ξεκολλήσει τους πάκους των παλιών.Ως πότε θα βλέπουμε αυτό το πράγμα;To αφισομάνι πάει καπνός.Σε τι αναφερόταν εκείνη η “εκστρατεία-ξεκόλλα”;;Οντως ο ανωτέρω σχολιαστής ειναι λίαν ευστοχος.Μάλλον αλλον εναν… αντιδήμαρχο θέλουμε.Δεν το συζητώ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.