Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Αφιέρωμα στη Δυτική Ελλάδα από ελβετική εφημερίδα

Αφιέρωμα στη Δυτική Ελλάδα από ελβετική εφημερίδα

Εκτενές αφιέρωμα στην Δυτική Ελλάδα φιλοξενεί η μεγάλη Ελβετική εφημερίδα «24 heures» με αναφορές στην τουριστική αλλά και παραγωγική φυσιογνωμία των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας. Το αφιέρωμα έγινε με αφορμή το γεγονός ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι τιμώμενη περιοχή φέτος στην έκθεση Comptoir Suisse 2012 στη Λοζάνη της Ελβετίας, ύστερα από πρόσκληση της Ελβετικής κυβέρνησης.

 

Η έκθεση ξεκινά αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 του μήνα, θεωρείται δε μία σημαντική πλατφόρμα για συνεργασίες οικονομικού χαρακτήρα, αλλά παράλληλα και ένα σημαντικό σημείο επαφής και γνωριμίας για την προώθηση περιοχών, Περιφερειών και χωρών από ολόκληρο τον κόσμο.

 

Σημειώνεται πως η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην εν λόγω έκθεση κρίθηκε ως μία ιδιαίτερα σημαντική ευκαιρία και από πλευράς κόστους μιας και δεν υφίσταται οικονομική επιβάρυνση για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου, λόγω της συμμετοχής της στην έκθεση ως Τιμώμενη Περιοχή.

 

Το αφιέρωμα της Ελβετικής εφημερίδας περιλαμβάνεται και στην επίσημη έκδοση της έκθεσης που θα διανεμηθεί σε χιλιάδες επισκέπτες. Για την επιμέλεια του αφιερώματος είχαν επισκεφθεί τον Ιούνιο την Δυτική Ελλάδα δυο συνεργάτες της εφημερίδας και είχαν συνομιλήσει με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργο Αγγελόπουλο.

 

Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «24 heures» είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην περιοχή της Λοζάνης.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.