Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Αφοσιώνεται στην υποψηφιότητα ο Π. Παπαδόπουλος

PANOS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο  υποψήφιος (με τον ΣΥΡΙΖΑ) δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί την παραίτηση του από  θέσεις που κατέχει σε Δ.Σ. ή Επιτροπές .Καλεί  τους συνυποψήφιους του να πράξουν το ίδιο θεωρώντας ότι «μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη καθότι ο αγώνας των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να διεξάγεται με καθαρούς όρους, χωρίς εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα». Αναλυτικά αναφέρει ο κ.Παπαδόπουλος.

Όπως είναι γνωστό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) κατέρχομαι ως υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, επικεφαλής ενός ευρύτατου ψηφοδελτίου, που φιλοδοξεί να πάρει στα χέρια του την διοίκηση του Δήμου και να δώσει ελπίδα και προοπτική λέγοντας αφ’ ενός μεν την αλήθεια στους δημότες και τις δημότισσες της ευρύτερης περιοχής και αφ’ ετέρου προβάλλοντας το δικό μας αυτοδιοικητικό μοντέλο, που με ευλάβεια θα εφαρμόσουμε.
Σ’ αυτόν τον αγώνα θεωρώ ότι στο εξής πρέπει να αφοσιωθώ απερίσπαστα και χωρίς καμία άλλη ενασχόληση παρά αποκλειστικά και μόνο με την τοπική αυτοδιοίκηση. Για τον λόγο λοιπόν αυτό, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ από κάθε συμμετοχή μου σε Δ.Σ. ή Επιτροπές που έχουν να κάνουν με την εν γένει κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική, και συνδικαλιστική μου δραστηριότητα και συγκεκριμένα: Από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, από το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής, από το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας και από το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ (Παράρτημα Πάτρας).
Θεωρώ ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη καθότι ο αγώνας των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να διεξάγεται με καθαρούς όρους, χωρίς εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα και καλώ και τους άλλους συνυποψήφιους να πράξουν το ίδιο.
Π. Παπαδόπουλος
Υπ. Δήμαρχος
Ι.Π. Μεσολογγίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.