Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Αφού δεν τον έκλεψαν, τον έδειραν!

Αφού δεν τον έκλεψαν, τον έδειραν!

Πρωτοφανές περιστατικό απόπειρας κλοπής στο δρόμο με κατάληξη τον ξυλοδαρμό του θύματος είχαμε χτες μέρα μεσημέρι στην περιοχή Τρία Φανάρια. Έντρομοι(αλλά και άπραγοι…)εκατοντάδες περαστικοί είδαν μια ομάδα νεαρών-ευπαθούς κοινωνικής ομάδας- να επιτίθενται σε νεαρό, στον οποίο πριν λίγο μια ομάδα νεαρών γυναικών-επίσης ευπαθούς κοινωνικής ομάδας- είχαν ορμήξει μαζικά να του αποσπάσουν το τσαντάκι που κρατούσε!

Η ιστορία όπως μας την περιέγραψε πλήθος πολιτών, έλαβε χώρα λίγο πριν τα Τρία Φανάρια, μερικές δεκάδες μέτρα από τον Άγιο Γεώργιο και περιλαμβάνει και την εμπλοκή 4 αστυνομικών με μηχανές που δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν τον  παθόντα από το ξύλο!

Ειδικότερα κάποια στιγμή μια ομάδα νεαρών γυναικών- όπως αναφέρθηκε, ευπαθούς κοινωνικής ομάδας- βρέθηκε να διαπληκτίζεται μ’ ένα νεαρό ο οποίος φώναζε ότι προσπαθούσαν από κοινού(σημ: μάρτυρες έκαναν λόγο για μαζική έφοδο) να του πάρουν το τσαντάκι που είχε κρεμασμένο από τον ώμο ή να το ανοίξουν και να πάρουν το περιεχόμενο. Αυτός αντέδρασε με βία, χαστούκισε μια από τις νεαρές και σε χρόνο μηδέν εμφανίστηκε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, από το οποίο βγήκαν, κατ’ άλλους δύο και κατ’ άλλους τρεις νεαροί, οι οποίοι επιτέθηκαν και άρχισαν να ξυλοκοπούν το νεαρό. Το αξιομνημόνευτο ήταν ότι στη σκηνή ήταν από την αρχή ένας άντρας της αστυνομίας που βρισκόταν στα Τρία φανάρια και ειδοποιήθηκε για τη φασαρία πριν ακόμα επέμβουν οι…μαχητές από το μαύρο αμάξι, ενώ στην πορεία του συμβάντος έφτασαν και άλλοι τρεις αστυνομικοί με μηχανές χωρίς όμως να γλιτώσουν και πολύ τον παθόντα. Οι παριστάμενοι μάλιστα φάνηκαν να απορούν γιατί δεν επενέβη η αστυνομία πιο δυναμικά, ενώ κάποιοι άκουσαν και έναν από τους επιτιθέμενους να φωνάζει ότι “πάει να πάρει την καραμπίνα” και να κατευθύνεται προς το πορτ-μπαγκάζ του, χωρίς πινακίδες, αυτοκινήτου. Στο συμβάν κοντά βρέθηκαν, όπως προαναφέρθηκε, εκατοντάδες άνθρωποι που επίσης δεν απέτρεψαν το ξύλο. Το σκηνικό διαλύθηκε σχεδόν αμέσως, πιθανότατα χωρίς την υποβολή μηνύσεων και με τις νεαρές και τους νεαρούς να φεύγουν ταχύτατα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή από τον Άγιο Γεώργιο μέχρι τα Τρία Φανάρια γίνεται πολύ συχνά θέατρο ανάλογων περιστατικών και αστυνομικών επεμβάσεων, καθώς υπάρχει και σούπερ μάρκετ που το απόγευμα λειτουργεί με…πορτιέρη. Μια υπάλληλος κάθεται στην πόρτα και την ξεκλειδώνει για να μπουν οι πελάτες, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθούν οι κλοπές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.