Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Αχελώος Αγγελοκάστρου: με επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή

Image7Όταν προσπαθείς να χτίσεις ομάδα απαιτείται στοιχειώδης σοβαρότητα, για να μην κάψεις το χαρτί απ’ την αρχή. Πάνω από το 50% της αγωνιστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της χρονιάς οφείλεται και καθορίζεται απ’ τις επιλογές που κάνεις στην αρχή, το Καλοκαίρι. Τα λάθη άλλων εποχών είναι απαγορευτικά. Ο Αχελώος έχει ανάγκη από “μόνιμο προπονητή” και όχι από περαστικούς που θα αλλάζουν σαν τα… πουκάμισα. Αυτοί οι τρείς βασικοί κανόνες απασχολούσαν τον για άλλη μια χρονιά πετυχημένο πρόεδρο του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου τον Πάνο τον Κουτούμπα. Κι απ’ ότι φαίνεται ο λαοφιλής πρόεδρος της ομάδας του Αγγελοκάστρου τους έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν.
Κι έκανε την κίνηση ματ την κατάλληλη στιγμή. Με μια επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή από πρόπερσι. Με τον Αγγελοκαστρίτη γερόλυκο των γηπέδων τον Αντρέα τον Τσιλίκα στη θέση του προπονητή, και με τον Γιάννη Γράψα για γυμναστή. Γνωστοί και οι δύο απ’ τη δουλειά τους στο Αγγελόκαστρο από πρόπερσι, που πήραν την ομάδα τα Χριστούγεννα απ’ τα «τάρταρα» και κατάφεραν να τη σώσουν. Και που χωρίς «ανίδεους σχολιαστές» και «ενδιάμεσους ξερόλες», μπορούν να χτίσουν ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό σύνολο παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους. Και είναι ευκαιρία για άλλη μια φορά ακόμα όπως έκαναν και στο παρελθόν, να δουλέψουν με τους πιτσιρικάδες του χωριού , και όχι με ευκαιριακές μεταγραφές, και ξένους μισθοφόρους.
Το τραίνο του κάμπου, η λαοφιλής και αγαπητή σ’ όλο το νομό ομάδα του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου φόρτωσε κάρβουνο καλό και ξεκινάει και για φέτος. Εκεί μετά το πανηγύρι 6 Αυγούστου ξεκινάει το ταξίδι του.

AGGELOKASTRO NEWS. Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.