Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Αϋφαντής ΑΒΕΕ: Προϊόντα κρέατος υψηλών προδιαγραφών

Αϋφαντής ΑΒΕΕ: Προϊόντα κρέατος υψηλών προδιαγραφών

pegasus_LARGE_t_1101_54450600_type12128

Ακολουθώντας μία διαρκώς ανοδική πορεία στο χώρο της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος και ενισχύοντας τις προσπάθειες ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας, η εταιρεία Αϋφαντής ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας για υγιεινή διατροφή. Ξεκινώντας το 1978 από μία μικρή ταβέρνα στην Αιτωλοακαρνανία η επιχείρηση της οικογένειας Αϋφαντή σήμερα έχει δημιουργήσει μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος με ιδιόκτητες φάρμες φυσικής εκτροφής ζώων, βιομηχανικό σφαγείο, σύγχρονο εργοστάσιο, καταστήματα λιανικής πώλησης και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων.

Οι εγκαταστάσεις, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και οι σχετικές υποδομές, έχουν σχεδιαστεί πάνω σε αυστηρά υγειονομικά πρότυπα, ενώ στο εργοστάσιο λειτουργούν τρεις γραμμές επεξεργασίας και τυποποίησης χοιρινού, κοτόπουλου και μοσχαρίσιου κρέατος δυναμικότητας δέκα τόνων την ημέρα.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια μονάδα παραγωγής αλλαντικών θερμικής επεξεργασίας και μία μονάδα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων δυναμικότητας έξι τόνων. Επίσης, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, υγεινής και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001:2008 και EN ISO 22000:2005 (HACCP).

Αϋφαντής ΑΒΕΕ: Προϊόντα κρέατος υψηλών προδιαγραφών

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι φάρμες εκτροφής βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον, σε εκτάσεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας όπου εφαρμόζεται η μέθοδος ελεύθερου σταβλισμού, έτσι ώστε να παράγεται εκλεκτό, νόστιμο κρέας για τον καταναλωτή.

Γέφυρα Αχελώου – Αγρίνιο
Τ: 26410 91990
www.aifantis.com
info@aifantis.com

 

ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.