Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Αύριο Γενική Συνέλευση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο

Αύριο Γενική Συνέλευση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο

Αύριο Γενική Συνέλευση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Δ. Ελλάδας

Το μεσημέρι αύριο είναι ορισμένη, για τις 2 η ώρα, η γενική συνέλευση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν τη φοιτητική κοινότητα του Αγρινίου καθώς οι φοιτητές δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα χρονίζοντα θέματα της Παιδείας(αναμένεται για πολλοστή φορά να τεθεί θέμα για τον νόμο- πλαίσιο που δεν είναι κανείς βέβαιος αν εφαρμόζεται ή όχι, αν και ψηφισμένος), αλλά και με τα γνωστά του δικού μας Πανεπιστημίου. Μόνο την τελευταία εβδομάδα άλλωστε δύο φημολογίες ήρθαν να ξαναταράξουν τα νερά.

Η πρώτη για ενδεχόμενο πρόβλημα στην σίτιση από τη Εστία που μάλλον δεν φαίνεται να ισχύει, αφού το κονδύλι έχει ήδη βγει και περίπτωση καθυστέρησης υπάρχει αν η Πάτρα αρνηθεί να εξυπηρετήσει με κάποιον διοικητικό της υπάλληλο(όχι όμως να κλείσει η εστία όπως ακούστηκε).

Και η δεύτερη με έναν ακόμη…Καλλικράτη για τις σχολές που ανακοίνωσε το Υπουργείο με τον οποίο προωθείται  μάζεμα όσων σχολών είναι σε πολυδιασπορά αλλά και κλείσιμο- ειδικά των ΤΕΙ-όσων έχουν μικρή ζήτηση. Φυσικά το Π.Δ.Ε δεν ανήκει σε κάποια τέτοια κατηγορία, αλλά οι φοιτητές είναι εδώ και καιρό ανάστατοι. Παράλληλα αναμένεται να γίνει και μια πρώτη κουβέντα για την ημερίδα του Σαββάτου από το τμήμα Περιβάλλοντος για το πτυχίο με τίτλο «Μηχανικοί Περιβάλλοντος» που είναι ένα πάγιο αίτημα, αλλά και για το τετελεσμένο πια γεγονός της ορκωμοσίας στις 23 Νοεμβρίου με τα πτυχία να φέρουν τον τίτλο του ανεξάρτητου, πλέον, ιδρύματος, κάτι στο οποίο αρκετοί φοιτητές δεν συμφωνούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.