Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Αύριο Tρίτη η σύσκεψη για το νοσοκομείο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΣύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου, την  Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 και  ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος, Αναστασιάδη 1) θα πραγματοποιηθεί  ευρεία σύσκεψη των φορέων της περιοχής για το Νοσοκομείο Αγρινίου και για τις δομές υγείας στην Αιτωλοακαρνανία. Μεταξύ άλλων κλήθηκαν οι βουλευτές του Νομού, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας , εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, επικεφαλής παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ.α.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα, με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, άσκησε κριτική στον δήμο Αγρινίου, αναφέροντας ότι δεν κάλεσε άμεσα “όλους τους κοινωνικούς-συλλογικούς φορείς σε πάνδημη ενεργοποίηση.  “Μια σειρά από φορείς, όπως συνδικαλιστικά πρωτοβάθμια σωματεία,  Εργατικό Κέντρο, αγροτικοί φορείς, πολιτιστικοί φορείς, αθλητικοί φορείς κλπ αγνοούνται από την πρόσκληση του Δήμου Αγρινίου για τα τεράστια προβλήματα του νοσοκομείου Αγρινίου, στη σύσκεψη (συνάντηση και λήψη απόφασης)  στις 12/1/2016.

Είτε από προχειρότητα, είτε από αντίληψη, η πρόσκληση του Δήμου Αγρινίου δείχνει μια επιλεκτικότητα, που δε συντελεί στη συνολική ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, αλλά μάλλον την αποθαρρύνει”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.