Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Αύριο το απόγευμα ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Σε τελική φάση βρίσκονται οι διεργασίες και για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς μέχρι αύριο το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα τελικά ονόματα που θα συγκροτούν το ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr εκτός από τον Δημήτρη Σταμάτη σίγουροι είναι και οι κ.κ. Γ. Γκέκας(πρώην δήμαρχος Παρακαμπυλίων και υποψήφιος που είχε κατέβει με το ΛΑΟΣ), Θ.Χούτας (για λόγους απόδοσης τιμής και για τον συμβολισμό), Γ. Σταθόπουλος(πρώην δήμαρχος Πυλλήνης), Ν. Σταμπουλόπουλος(πρώην δήμαρχος Χάλκειας), αλλά και οι 4 γυναίκες που όμως αναμένεται να «κλείσουν» την τελευταία στιγμή.

Μετά τη συνεργασία με το Άρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά θεωρείται βέβαιο ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας θα προσπαθήσει να έχει υποψηφίους σε όλη τη χώρα, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο το κατά πόσον θα βρεθεί κάποιος στη περιοχή μας. Σε ότι αφορά τις κινήσεις Σταμάτη, ο ίδιος φαίνεται να αποφεύγει να ασχολείται προσωπικά για να μην θεωρηθεί ότι το ψηφοδέλτιο είναι «κομμένο στα μέτρα του», ενώ στο κόμμα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία καθώς λέγεται ότι τα μεγάλα κόμματα εμφανίζουν αποσυσπείρωση αντί για συγκέντρωση δυνάμεων.

«Όπως στις παλιές εκλογές ερχόταν τελευταία εβδομάδα «οι Αθηναίοι» και έκριναν το αποτέλεσμα ανάλογα στα μεγάλα κόμματα, τώρα αναμένεται να έρθουν άνθρωποι θυμωμένοι που θα δώσουν μικρότερο ποσοστό ακόμη και από αυτά που αναμένουν» λένε τα στελέχη των Αν. Ελλήνων μεταξύ τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.