Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Α.Σ. Προοδευτική 2015: Νέο αγρινιώτικο σωματείο στο χάντμπολ

Α.Σ. Προοδευτική  2015: Νέο αγρινιώτικο σωματείο στο χάντμπολ

1Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου αθλητικού Σωματείου στην πόλη του Αγρινίου, Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ “2015”, που θα καλλιεργεί το άθλημα της Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ). Παρουσία της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, Προπονητών , Αθλητών , Γονέων , Παλαιμάχων αθλητών στο MATCH POINT CAFE, έγινε η παρουσίαση του Συλλόγου, όπου αναλύθηκε η φιλοσοφία, το ανθρώπινο δυναμικό , και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε ο κ. Παπαθανασίου Κώστας που κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Γονείς και αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από το πλάνο λειτουργίας του Συλλόγου και εντυπωσιάστηκαν από το λογότυπο του συλλόγου, που επιμελήθηκε ο παλαιός αθλητής της ομάδας κ. Νιαβής Σπύρος.
Ο Σύλλογος πέραν των Ακαδημιών (Αγοριών και Κοριτσιών) θα συμμετέχει και στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2015-2016.
Σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία και η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, όπου εκτός από θέματα του Συλλόγου θα υπάρχουν και ειδήσεις από το χώρο του αθλήματος.

2

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.