Δευτέρα, Μάιος 27, 2019

Α.Σ. Προοδευτική 2015: Νέο αγρινιώτικο σωματείο στο χάντμπολ

1 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου αθλητικού Σωματείου στην πόλη του Αγρινίου, Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ «2015», που θα καλλιεργεί το άθλημα της Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ). Παρουσία της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, Προπονητών , Αθλητών , Γονέων , Παλαιμάχων αθλητών στο MATCH POINT CAFE, έγινε η παρουσίαση του Συλλόγου, όπου αναλύθηκε η φιλοσοφία, το ανθρώπινο δυναμικό , και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε ο κ. Παπαθανασίου Κώστας που κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Γονείς και αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από το πλάνο λειτουργίας του Συλλόγου και εντυπωσιάστηκαν από το λογότυπο του συλλόγου, που επιμελήθηκε ο παλαιός αθλητής της ομάδας κ. Νιαβής Σπύρος.
Ο Σύλλογος πέραν των Ακαδημιών (Αγοριών και Κοριτσιών) θα συμμετέχει και στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2015-2016.
Σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία και η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, όπου εκτός από θέματα του Συλλόγου θα υπάρχουν και ειδήσεις από το χώρο του αθλήματος.

2

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.