Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Βάσιμες οι ανησυχίες για τη ΔΟΥ Αγρινίου

Βάσιμες οι ανησυχίες για τη ΔΟΥ Αγρινίου

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για επικείμενη υποβάθμιση της ΔOY Αγρινίου καθώς δύο βασικά τμήματά της , Δικαστικού και Ελέγχου, προγραμματίζεται να αναστείλλουν τη  λειτουργία τους  και οι αρμοδιότητες τους περιέρχονται στα αντίστοιχα τμήματα της ΔOY Μεσολογγίου.
Για το θέμα  της υποβάθμισης 50 εφοριών της χώρας παρουσιάζει έγγραφα το zougla.gr που υπογραμμίζει πως έντονα προβλήματα και μεγάλη ταλαιπωρία πρόκειται να αντιμετωπίζουν εφεξής οι πολίτες, μετά τις νέες συγχωνεύσεις τμημάτων των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών που ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με το zougla.gr   τα έγγραφα-ντοκουμέντα αποτυπώνουν τις «διαθέσεις» των επικεφαλής του ΥΠΟΙΚ σχετικά με τη διαχείριση των φορολογικών υπηρεσιών και προκύπτει από αυτά, η κυβέρνηση σχεδιάζει να συγχωνεύσει σημαντικά τμήματα των ΔΟΥ, αναγκάζοντας ουσιαστικά τους πολίτες να κάνουν… ταξίδια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Οι εφοριακοί είναι στα κάγκελα και κάνουν λόγο για σπασμωδικές κινήσεις και αποσπασματικά μέτρα, τα οποία απέχουν παρασάγγας από τις κινήσεις που θα έπρεπε να γίνουν ώστε να γίνει σωστή αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών.Έντονα προβλήματα και μεγάλη ταλαιπωρία πρόκειται να αντιμετωπίζουν εφεξής οι πολίτες, μετά τις νέες συγχωνεύσεις τμημάτων των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών που ετοιμάζει το.
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Εφοριακών, κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι οι συγχωνεύσεις θα οδηγήσουν σε μεγάλη ταλαιπωρία τους πολίτες και θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα στις ήδη προβληματικές φορολογικές υπηρεσίες.
Το ζήτημα για την Εφορία Αγρινίου έγινε γνωστό προ ημερών από το Σύλλογο Πολυτέκνων που αντέδρασε άμεσα ωστόσο προς το παρόν άλλη αντίδραση δεν έχει γίνει γνωστή.

Τα έγγραφα που παρουσιάζει το zougla.gr

Δείτε τον πίνακα των συγχωνεύσεων

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.