Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Βίντεο- φωτό από τον διαγωνισμό ψαρέματος στο Μενίδι

Βίντεο- φωτό από τον διαγωνισμό ψαρέματος στο ΜενίδιΟ Ναυταθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Μενιδίου την Κυριακή 7 Ιουνίου πραγματοποίησε διαγωνισμό ψαρέματος στο Μενίδι Αιτ/νίας. Οι διαγωνιζόμενες βάρκες με αφετηρία το λιμανάκι ψάρεψαν στα νερά του Αμβρακικού από τις 07:30π.μ έως τις 11:30π.μ. και ύστερα ακολούθησε η βράβευση των νικητών και η διανομή δώρων σε όλους.
Το πρώτο βραβείο κέρδισε η βάρκα «Μαγδαληνή» συγκεντρώνοντας ψαριά 4.050kg, ακολούθησαν στη δεύτερη θέση η βάρκα «Κατερίνα» με 3.230 kg, στην τρίτη η «Μπουμπού» με 3.188 kg, η «Ελισάβετ» στην τέταρτη με 2.575 kg, πέμπτη η «Γεωργία» με 2.470 kg, έκτος ο «Σίμος» με 1.493 kg, έβδομη η «Αγία Μαρίνα» με 505 g , στην όγδοη θέση ο «Θανάσης» με 495g στην ένατη δέκατη και ενδέκατη θέση τα «Δελφινάκια» «ο Γιώργος» και η «Μαρίνα» με 450 g.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, σειρά είχε γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Ευ ζην» με θαλασσινά εδέσματα προσφορά του Συλλόγου.

e-maistros.gr 

Δείτε βίντεο  και φωτογραφίες από τον σημερινό  διαγωνισμό ψαρέματος του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Μενιδίου.

βίντεο και φωτογραφίες: Χρήστος Αλεξόπουλος
sociologyalert.blogspot.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.