Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Βανάκι, εθελοντές και υποψήφιοι του Ποταμιού στο Aγρίνιο

Βανάκι, εθελοντές και υποψήφιοι του Ποταμιού στο Aγρίνιο

2Με το βανάκι του που βρίσκεται στη περιοχή να μεταφέρει τους εθελοντές και με υποψήφιους του κόμματος στο νομό να συμμετέχουν σε περιοδεία το Ποτάμι  πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική ενέργεια στο Αγρίνιο.
Η κινητοποίηση- ενημέρωση(δεν είχε ψηφοφόρους και υποστηρικτές μαζί της, πλην ελαχίστων) έγινε στην πλατεία Παναγοπούλου(Συντριβάνι) και εκτός από τον συντονιστή πόλης κ. Αναστασόπουλο περιλάμβανε τους υποψήφιους με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία κ.κ. Νίκη Φούντα(πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από τη ΔΗΜ.ΑΡ και την δήλωση στήριξης του Ποταμιού), Καβαθατζόπουλο, Αραχωβίτη, Αγγέλη, Αναστασοπούλου και Τσίπρα.
Σε δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Γιώργος Αναστασόπουλος έκανε λόγο για «ζεστή υποδοχή νωρίτερα στο Μεσολόγγι στην περιοχή του λιμανιού, όπου όπως και στο Αγρίνιο τα στελέχη και οι εθελοντές του Ποταμιού ενημερώνουν τους πολίτες και μοιράζουν φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος». «Βρίσκουμε από τον κόσμο πολύ καλή ανταπόκριση», ανέφερε.
Σε ερώτηση αν στο Ποτάμι θεωρούν ότι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα αντλήσει ψήφους και από τον δικό τους χώρο, ψήφους που είχαν υπολογίσει απάντησε: «Δεν νομίζω ότι το κόμμα του κ. Παπανδρέου μπορεί να θεωρηθεί κάτι καινούριο και ειδικά στους νέους ψηφοφόρους δεν νομίζω ότι έχει να πει κάτι αυτή η κίνηση».
Το “Ποτάμι” χθες είχε σταθμό το Μεσολόγγι, σε λίγη ώρα την Αμφιλοχία και αύριο θα περάσει από Ναύπακτο.

1
3 4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.