Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Βαρεμένος: Η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο !

Βαρεμένος: Η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο !

βαρεμένοςΜόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και συντονιστής της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου για θέματα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι βουλευτές απέρριψαν πανηγυρικά την κινδυνολογία του κ. Σαμαρά, η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές, και με τον ίδιο πανηγυρικό τρόπο θα την απορρίψει και ο ελληνικός λαός. Ο κ. Σαμαράς, βέβαια, ελπίζει σε μια διαχειρίσιμη ήττα, αλλά πρόκειται για φρούδα ελπίδα. Ο ελληνικός λαός δεν επιζητεί την ανακύκλωση υλικών κατεδαφίσεως. Έχει πάρει την απόφασή του να γυρίσει σελίδα, να προχωρήσει στο μέλλον, και θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τη δύναμη για μια ιστορική αλλαγή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται όχι για να διχάσει τον ελληνικό λαό, έρχεται για να τον ενώσει. Ένας άνεργος -και είναι ενάμισι εκατομμύριο οι άνεργοι- είναι πρωτίστως άνθρωπος που δεν έχει τη δουλειά του, δεν είναι πρωτίστως ούτε αριστερός ούτε δεξιός. Πρέπει, λοιπόν, να ξαναενώσουμε την κοινωνία, να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία, και η ελπίδα να νικήσει τον φόβο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Πέτρος

  Μα γιατί να φοβηθεί κανείς: απλώς μπορεί να έρθει πρώτο κόμμα ο τριτοκοσμικός σοσιαλισμός, μόνο εδώ και για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρώπης! Επίσης μπορεί να έχουμε για πρώτη φορά από το 1821 και για πρώτη φορά σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο άθεο και απάτριδα πρωθυπουργό, που στις εθνικές επετείους δεν θα πατάει καν στην εκκλησία! Συνηθισμένα πράγματα! Τι κάνουν έτσι κι αυτοί οι κινδυνολόγοι; Δεν βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει τη χώρα;

 2. antikeimenikos

  Όποιος είδε Δραγασάκη-Ντόρα σήμερα στο MEGA κατάλαβε.

  20 φορές τον ρώτησε που θα βρει τα λεφτά για τα ομόλογα που λήγουν και τα 12 δις του προγράμματός του και δεν απάντησε.

  Όσοι θέλουν να τιμωρήσουν την κυβέρνηση ας ψηφίσουν τπτ άλλο, αλλιώς θα μας πάρουν όλους στον πάτο.

  Η χρεοκοπία είναι δεδομένη, ακόμα και ο πιο ηλίθιος το έχει καταλάβει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.