Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Βαρομετρικό χαμηλό στο ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές

Η ανόρθωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ ξεκινά από την ...ταμπέλα

Ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για τον τόπο και τον τρόπο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ αλλά ήταν που ήταν κακό το κλίμα ήρθαν και τα χτεσινά γεγονότα με την…ανυπαρξία (πέραν του Βενιζέλου) υποψηφίων για την προεδρία που έκανε τα πράγματα ακόμα πιο απογοητευτικά.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει σε εξέλιξη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής που αναμένεται να κλείσει μερικά από τα ανοιχτά θέματα αν και πλέον στο άλλοτε κραταιό κόμμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη αποχή από τις εκλογές -«αν πάνε οι μισοί να ψηφίσουν θα είναι επιτυχία», ήταν τα λόγια έμπειρου μέλους-και ότι υπάρχει διάχυτη απογοήτευση, έως και εκνευρισμός, ακόμα και για τις διαδικασίες που έχουν μέχρι τώρα ακολουθηθεί.
Το επικρατέστερο μέρος για την ψηφοφορία στο Αγρίνιο-που φαίνεται και ο δήμος διατεθειμένος να παραχωρήσει-είναι η αίθουσα στα παλιά τρένα.
Μόλις σήμερα το πρωί(φωτογραφία) ένα συνεργείο ανέλαβε τουλάχιστον να βάλει ταμπέλα στα γραφεία του κόμματος στην κεντρική πλατεία. Σύμφωνα με πληροφορίες με πολλές προσπάθειες βρέθηκε ένα ποσό για να πληρωθούν τα χρωστούμενα σε ρεύμα και κοινόχρηστα για να υπάρξει τουλάχιστον παρουσία ενόψει εκλογών ενώ υπάρχουν και χρωστούμενα ενοίκια όπως είναι γνωστόν. Γενικώς η εικόνα δεν είναι καθόλου εσωκομματικά προεκλογική, εν ολίγοις…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.