Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Βαρύ το κλίμα για τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου

Βαρύ το κλίμα για τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου
Ο Γ.Κραμποκούκης

Παραίτηση του φέρεται να του ζήτησε ο Αναπληρωτής Υπουργός, “δεν παραιτούμαι, να με παύσει” λέει ο διοικητής.

Βαρύ είναι το κλίμα για το διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Γ.Κραμποκούκη μετά το σημερινό επεισόδιο που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά. Ο Αιτωλοακαρνάνας υπουργός περιοδεύει σήμερα σε χωριά του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας επικεπτόμενος αγροτικά ιατρεία (μεταξύ άλλων σε Πλαγιά, Αγιο Νικόλαο, Περατιά ,  Παλαίρου,  Τρύφου) με σκοπό να παραδώσει υπολογιστές για να λυθεί το ζήτημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που έχει προκαλέσει προβλήματα στους ασφαλισμένους.

Ωστόσο τις πρωινές ώρες της περιοδείας τον συνόδευε και ο επικεφαλής της ενιαίας διοίκησης των Νοσοκομείων Αγρινίου-Μεσολογγίου Γ.Κραμποκούκης. Μεταξύ όμως των δύο ανδρών υπήρξε επεισόδιο που ανάγκασε τον διοικητή σε αποχώρηση και επιστροφή στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πρόσωπα που μίλησαν στο agrinionews, αιτία της ενόχλησης Σαλμά στάθηκε η άγνοια του διοικητή για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Ο Αναπληρωτής υπουργός  φέρεται να  ζήτησε την παραίτηση του κ. Κραμποκούκη μάλιστα με αφορμή την μεταφορά αγροτικού γιατρού από τα Παλιάμπελα Βόνιτσας στο Αγρίνιο για μια εφημερία την εβδομάδα. Σε επαφή του agrinionews.gr ο κ. Κραμποκούκης δήλωσε ότι δεν παραιτείται και αν θέλει ο κ. Σαλμάς να τον “παραιτήσει”. “Οι εφημερίες δεν βγαίνουν διαφορετικά και δεν θεωρώ ότι υπάρχει λάθος. Για το αν ξέρω τα ιατρεία και το αν έχω προσφέρει το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει, αυτό που δεν κάνω είναι δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς. Δεν με διόρισε ο κ. Σαλμάς έχω συμβόλαιο δυο χρόνων και το τιμώ” δήλωσε ο κ. Κραμποκούκης.

Μέτα από αυτό αποτελεί ερωτηματικό το άμεσο μέλλον του κ.Κραμποκούκη  στη θέση  την οποία ουσιαστικά ανέλαβε επι κυβερνήσεως Παπανδρέου από τον τότε υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Σίγουρο προφανώς είναι ότι μετά τις επικείμενες αλλαγές διοικήσεων δεν θα είναι στη θέση αυτή…

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.