Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Βασίλισσα του Πατρινού καρναβαλιού 2016 η Δήμητρα Oικονομοπούλου

Η Βασίλισσα του Πατρινού  Καρναβαλιού 2016

Η Δήμητρα Οικονομοπούλου θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2016. Η εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 έγινε ανάμεσα σε 15 υποψήφιες που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους.

Η Δήμητρα Οικονομοπούλου, η γλυκύτατη 19χρονη που γεννήθηκε στην Πάτρα, λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία 8 χρόνια ως μέλος πληρωμάτων. Παράλληλα λατρεύει το χορό, κάτι που θεωρεί αναπόσπαστο στοιχείο της καρναβαλικής διασκέδασης και έχει συμμετάσχει χορεύοντας σε Καρναβαλουπόλεις στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών. Η σαγήνη και η μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού είναι που την ενθουσιάζει και την κάνει να ξεχνιέται.

Η όμορφη Βασίλισσά μας θα μοιράσει χαμόγελα και θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 από το άρμα της το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί όλες τις υποψήφιες για το ενδιαφέρον τους.Η όμορφη Πατρινή θα δώσει τον  τόνο στις παρελάσεις του τελευταίου  Σαββατοκύριακου (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.