Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Βελτιώνει δρόμους η Περιφέρεια, αλλά κάτω απ΄το αυλάκι…

pyrgos

 

Έργα, πολλά έργα στο περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας. Το μεσημέρι, στην Πάτρα φυσικά. Σε πολύ καλό κλίμα, σχεδόν χαρωπό.

Ξεχωρίζει, λέει,  η ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα με διασφαλισμένους πόρους  η παράλληλη έναρξη των διαγωνιστικών διαδικασιών της Συντήρησης, Βελτίωσης, Αποκατάστασης και Άρσης της Επικινδυνότητας 3 σημαντικών οδικών αξόνων:

• της Εθνικής Οδού «Πάτρα – Λεβίδι» στα τμήματα αρμοδιότητας της ΠΔΕ της διαδρομής «Πάτρα – Τριπόταμα – Διασταύρωση με Ε.Ο. Πύργου – Τρίπολης» (Ε.Ο.111), συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκ. ευρώ, και
• τμημάτων της Ευρωπαϊκής Οδού 55 που ξεκινά από την Πάτρα και καταλήγει στη Νότια Μεσσηνία, αυτών της Εθνικής Οδού «Πύργος – Καλό Νερό» (στα τμήματα αρμοδιότητας της ΠΔΕ) και της Νέας Εθνικής Οδού «Πάτρα – Πύργος», συνολικού προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ.

Μόνο 8 εκατομμυριάκια δηλαδή. Όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις  “είναι οδικά έργα εξαιρετικής σημασίας για τη Δυτική Ελλάδα(σ.σ. προφανώς…), τα οποία προετοίμασε τάχιστα(σ.σ. σφαίρα!) η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων , τα Τεχνικά Δελτία απεστάλησαν στις 22 Αυγούστου προς το Υπουργείο, το οποίο έδωσε την έγκρισή του στις 19 Σεπτεμβρίου και πλέον τα έργα εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα  με διασφαλισμένους πόρους, ενώ παράλληλα ξεκινούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες”. Θαύμα! Να συγχαρούμε κι εμείς την ΠΔΕ.

Μόνο να ρε παιδί μου, κοιτώντας και την υπόλοιπη ημερήσια διάταξη… Μήπως ξεχάσατε κάποιον νομό;Όχι σκόπιμα, έτσι κατά λάθος, εκ παραδρομής που λένε. Διότι αν μη τι άλλο και κάπου αλλού ξέρω κάτι επικινδυνότητες που δεν έχουν αρθεί και κάτι κόμβους, σαν αυτόν στο ΔΑΚ κάτω, που δεν υπάρχουν λεφτά αν γίνουν και κάθε δεύτερη μέρα κάποιος τρέχει στα νοσοκομεία.

 

Γ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    Ετσι μπράβο πέστα Αγρίνο news. Θα επρέπει να το αναδείξεις ως κύριο θέμα, καθώς η υποβάθμιση του Αγρινίου είναι τεράστια και εγκληματική.Η περιφέρεια σε συνεργασία με τους υποτακτικούς της Πάτρας, Μεσολλογγίτες και Ναυπάκτιους έχει υποβαθμίσει παντελώς το Αγρίνιο και τη μείζονα Αιτωλοακαρνανία.ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.

  2. τζο82

    Άραγε……ποσα τροχαία και πόσους τραυματίες πρέπει να έχουμε μέχρι να ασχοληθεί κάποιος σοβάρα ώστε να φτιαχτεί ο κόμβος στο ΔΑΚ ???? Aς ξυπνήσουμε όλοι….η πόλη και ο νομός κατ’ επέκταση συστηματικά αγνοούνται απο τους εκάστοτε υθίνοντες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.