Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Βελτιώσεις στην… καρμανιόλα

Βελτιώσεις στην… καρμανιόλα

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης  Νικόλαος Υφαντής και  εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας.
Τη σύμβαση υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Υφαντής και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας.

Είδηση πλέον αποτελούν τα … αυτονόητα στην Αιτωλοακαρνανία . Η άθλια κατάσταση του εθνικού οδικού δικτύου είναι γνωστή, τη βιώνουμε όλοι και τα έργα έπρεπε προ πολλού να έχουν γίνει.  Για   ανακατασκευές ασφαλτοτάπητα  στη Ε.Ο.Αντιρρίου – Ιωαννίνων υπογράφηκε μια ακόμη σύμβαση, όπως διεξοδικά ενημερώνει η Περιφέρεια:

Μία ακόμη σύμβαση για ανακατασκευές ασφαλτοτάπητα με στόχο την άρση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου, υπεγράφη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για παρεμβάσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, έργο που έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ.

Τη σύμβαση για το έργο «Τμηματικές ανακατασκευές ασφαλτοταπήτων επί της Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων για άρση της επικινδυνότητας» υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νικόλαος Υφαντής ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας.

«Συνεχίζονται οι στοχευμένες παρεμβάσεις που κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ώστε άμεσα να αποκατασταθούν οι φθορές που υπάρχουν στο οδόστρωμα και έτσι να μειωθεί κάθε κίνδυνος για τους οδηγούς» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Υφαντής προσθέτοντας πως «σταδιακά θα γίνει η αποκατάσταση και η βελτίωση του ασφαλτοτάπητα, ακριβώς όπως έχει συμφωνηθεί με τον ανάδοχο».

«Καταφέραμε μετά από πολλές δυσκολίες, λόγω της οικονομικής κρίσης να διασφαλίσουμε πόρους προκειμένου να συντηρήσουμε το πιο δύσκολο, επικίνδυνο και παραμελημένο εθνικό οδικό άξονα στη χώρα. Βασικός μας σκοπός είναι να συντηρήσουμε το εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειάς μας, αφού προτεραιότητά μας είναι η οδική ασφάλεια των πολιτών. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες συμβάσεις και για ανακατασκευές τμημάτων και στο υπόλοιπο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδος» επεσήμανε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.