Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Βενιζέλος καλεί Βερελή…

Βενιζέλος καλεί Βερελή…

bere_beni_600_375_-1520156882Στο ΠΑΣΟΚ οι εκλογικές διαδικασίες είναι πολυσύνθετες καθώς αναμένεται η ανακοίνωση του νέου κόμματος του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ (του Βενιζέλου) που θα απομείνει εν συνεχεία παραμένει αισιόδοξο και τοπικοί του παράγοντες εκτιμούν πως οι διαρροές θα είναι ελάχιστες προς το νέο κόμμα.
Προτεραιότητα όμως αυτές τις ημέρες είναι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου και η επιτροπή της Χαριλάου Τρικούπη αναμένει τις προτάσεις των νομαρχιακών επιτροπών.
Για την Αιτωλοακαρνανία βέβαιη είναι η υποψηφιότητα του Γιάννη Αναγνωστόπουλου, πρώην δημάρχου Μεσολογγίου, του Ναυπάκτιου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που πολιτεύτηκε και το 2012 και πιθανότατα του Γιώργου Χριστογιάννη ενώ συζητήσεις γίνονται με πολλά στελέχη.
Ωστόσο κρίσιμη παράμετρος στις εξελίξεις είναι η απόφαση του πρώην υπουργού Χρίστου Βερελή. Ο μεσολογγίτης πολιτικός ανήκε στους στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Βενιζέλου και πολλές φορές ήρθε σε σφοδρές συγκρούσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ίσως λοιπόν έχει σοβαρούς λόγους για να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία έστω κι αν την τελευταία διετία έχει αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.
Ο Βενιζέλος είναι βέβαιο ότι επιθυμεί να επιστρατεύσει τον Βερελή και το κρίσιμο ραντεβού των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένο για αυτές τις ημέρες…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.