Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Βιβλία απο κλιμάκιο της Ν.Δ για δημιουργία Κοινωνικής Βιβλιοθήκης

Βιβλία απο κλιμάκιο της Ν.Δ για δημιουργία Κοινωνικής Βιβλιοθήκης

po-libanos-bibilia2 Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής το Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας  κ. Σπήλιο Λιβανό  και το Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιο Σταμάτη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Νότη Μηταράκη, επισκέφθηκαν την «πολυκατοικία της ανθρωπιάς», στην οδό Μπουμπουλίνας 36, στην οποία θα στεγαστούν 70 συνάνθρωποι μας από 17 μονογονεϊκές οικογένειες και παρέδωσαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω» βιβλία για τη δημιουργία μιας ακόμη Κοινωνικής Βιβλιοθήκης.  

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Σπήλιος Λιβανός  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που σκοπό έχει να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία  στους συνανθρώπους μας».

Ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιος Σταμάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κοινωνική ευθύνη, μέσω της οποίας προβάλλονται η υπευθυνότητα και οι αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι μια βασική παράμετρος του συστήματος αξιών, στόχων και δράσεων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας».

 po-livanos-biblia1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.