Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Βιγιαφάνες, Κουτρομάνος και Μαρτίνες οι υποψήφιοι MVP

Βιγιαφάνες, Κουτρομάνος και Μαρτίνες οι υποψήφιοι MVP

3Βιγιαφάνες, Κουτρομάνος και Μαρτίνες είναι οι υποψήφιοι MVP του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Απίστευτο πάθος από τον Κουτρομάνο που κάλυψε επάξια το κενό του Φωτάκη ενώ από δική του μεγάλη ενέργεια ξεκινάει το πρώτο γκολ – ποίημα του Παναιτωλικού. Το γνωστό… σκυλίσιο πρόσωπο έβγαλε και απόψε ο Γοδόι με ακατάπαυστα τρεξίματα καλύπτοντας πολλούς χώρους.
Φανταστικό ματς ο Βιγιαφάνιες. Μέσα σε όλες τις επιθετικές πρωτοβουλίες του Παναιτωλικού, εξέθεσε πολλές φορές τους αντιπάλους του, εξωγήινες συνεργασίες με τον Μαρτίνες, ένα γκολ, δικό του και ένα μέρος του δεύτερου μιας και εκείνος κλέβει τη χαμένη μπάλα και γίνεται μετά η φάση του πέναλτι.
Για τον Μαρτίνες τα λόγια πλέον περιττεύουν. Πέραν του ότι απόψε πιθανώς έκανε το μεγαλύτερο παιχνίδι του με τα χρώματα του Παναιτωλικού, αυτός ο παίκτης αποδεικνύει σχεδόν κάθε αγωνιστική ότι είναι πολυτέλεια, όχι μόνο για τον Παναιτωλικό, αλλά για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Βαθιά υπόκλιση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.