Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Βλέπει αξιόπιστο υποψήφιο αγοραστή σήμερα ο Κωστούλας

Βλέπει αξιόπιστο υποψήφιο αγοραστή σήμερα ο Κωστούλας

Ραντεβού με επιχειρηματία μεγάλου βεληνεκούς έχει σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας. Πρόκειται για υποψήφιο αγοραστή  (που δεν έχει στο παρελθόν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο) για τον οποίο οι πληροφορίες συγκλίνουν πως πρόκειται για σοβαρή περίπτωση ενώ μεταξύ του ιδίου και του Φώτη Κωστούλα έχουν υπάρξει σχετικές τηλεφωνικές επαφές μέχρι τώρα. Γράφει για το θέμα αυτό στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ρεπορτάζ του Χρήστου Στουμπου):

Ραντεβού με υποψήφιο αγοραστή

Σοβαρή πρόταση επιχειρηματία εξετάζει ο Κωστούλας και συναντιέται μαζί του σήμερα

 

Επιχειρηματίας αρκετά μεγάλου βεληνεκούς αφιερώνει το τελευταίο διάστημα σημαντικό χρόνο εξετάζοντας την εμπλοκή του με τον Παναιτωλικό. Έχει συγκεντρώσει τις πληροφορίες του και πριν λίγες μέρες έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον  Φ.Κωστούλα. Μετά το τηλεφώνημα, πληροφορίες για τον ενδιαφερόμενο έχει συγκεντρώσει και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού. Και διαπιστώνει ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έτσι το ραντεβού κλείστηκε και οι δύο άνδρες θα τα πουν σήμερα για πρώτη φορά από κοντά, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες.

Ο Φώτης Κωστούλας έχει γίνει δέκτης κάποιων κρούσεων υποψήφιων αγοραστών των μετοχών του από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι δίνει την ομάδα. Οι περισσότερες εξ’ αυτών δεν ήταν άξιες αναφοράς, καθώς επρόκειτο για ενδιαφερόμενους χωρίς κανένα υπόβαθρο και δεν άξιζε καν συζήτηση μαζί τους. Όμως, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι η μόνη σοβαρή περίπτωση. Αυτό δείχνει μέχρι τώρα και έτσι κρίνεται.

Από τη μία η επιχειρηματική και οικονομική εμβέλειά του. Από την άλλη η σοβαρότητα που διέπει τις μέχρι τώρα αναγνωριστικές κινήσεις του, ο τρόπος προσέγγισης και η ποιότητα της επαφής που έχει γίνει, οδηγεί τον Κωστούλα να την αντιμετωπίσει με τη δέουσα προσοχή. Και η σημερινή συνάντηση θα καταδείξει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας δεν έχει σχέση με την περιοχή μας. Και η καταγωγή του και ο έδρα των επιχειρήσεών του, είναι αρκετά μακριά από το Αγρίνιο. Αρχικά απευθύνθηκε σε αγρινιώτη γνωστό του (και γνωστό του Κωστούλα), απ’ τον οποίο ζήτησε πληροφορίες και στη συνέχεια μίλησε απ’ ευθείας μαζί του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν  έχει, επίσης, καμία εμπλοκή με το χώρο του ποδοσφαίρου μέχρι σήμερα. Τουλάχιστον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τις πληροφορίες μας αυτές δεν διέψευσε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού. Αντιθέτως, παραδέχτηκε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έχει κλείσει δύο ραντεβού με ενδιαφερόμενος. Άφησε να εννοηθεί πάντως, ότι από τη μία περίπτωση δεν περιμένει απολύτως τίποτα. Για τη δεύτερη, παραδέχτηκε ότι είναι η σημαντικότερη που έχει τεθεί υπ’ όψη του αυτό το διάστημα. Απέφυγε πάντως να προδικάσει το αποτέλεσμα της συνάντησης και της εξέλιξης στην οποία αυτή θα οδηγήσει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.