Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Βουλευτικές που θυμίζουν Δημοτικές…

Βουλευτικές που θυμίζουν Δημοτικές…

ekloges123Βουλευτικές εκλογές για την Αιτωλοακαρνανία που δεν θυμίζουν σε τίποτε εκείνες προηγούμενων ετών. Στις προηγούμενες δεκαετίες μια θέση στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος που είχε πιθανότητα να εκλέξει βουλευτή κατακτώνταν με μεγάλο κόπο .

Στις επικείμενες εκλογές του Ιανουαρίου  2015 οι θέσεις ήταν πολύ περισσότερες-υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια- καθώς πολύ περισσότερα είναι τα κόμματα άλλο τόσο θολό το πολιτικό τοπίο και μαζί με τα παραπάνω πολύ περισσότερη η ελπίδα.

Για αυτό αρκετές νέες υποψηφιότητες έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Αυτό είναι από τα θετικά. Σε όλα σχεδόν τα κόμματα όμως παρατηρούμε ανάμεσα  σε αυτές τις καινούργιες  υποψηφιότητες και εκείνες που έχουν δοκιμαστεί και άλλες φορές σε εκλογές και κατά πολλούς θεωρούνται να έχουν ένα προβάδισμα.

Το ζήτημα είναι ότι τις 7 πλέον βουλευτικές έδρες της Αιτωλοακαρνανίας διεκδικούν τουλάχιστον 8 κόμματα με αξιώσεις και αν προσθέσουμε και κόμματα που στο παρελθόν έβγαλαν έδρα φτάνουμε τα 10 τουλάχιστον.

90 και πλέον υποψήφιοι διεκδικούν 7 θέσεις.  Μεγάλος αριθμός, βιασύνη για κλείσιμο ψηφοδελτίων, μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής, σβήσε-γράψε της τελευταίας στιγμής  που θυμίζει  ολίγον τι από δημοτικές  εκλογές. Να δούμε τι θα μείνει στο τέλος…

Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.