Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Βράβευση Αγρινιωτών μαθητών στη Βρετανική Πρεσβεία

Βράβευση Αγρινιωτών μαθητών στη Βρετανική Πρεσβεία

Το BCED, αποκλειστικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα του διεθνώς αναγνωρισμένου εξεταστικού φορέα πιστοποίησης LCCI, πραγματοποίησε την Παρασκευή 13-01-2012 στην οικία του Βρετανού Πρέσβη, τελετή βράβευσης στους μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας EDI JETSET.

Τιμητική διάκριση έλαβαν οι μαθητές με την υψηλότερη επίδοση σε πανελλαδικό επίπεδο για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011. Στην όμορφη εκδήλωση, ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας, Dr David Landsman απένειμε τα βραβεία στους αριστούχους μαθητές παρουσία της προέδρου του BCED κυρίας Άννας Δελημάνη, εκπροσώπων του φορέα LCCI, καθώς και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν οι Αγρινιώτες: Νικόλαος Αρκουμάνης του Θεοδώρου και Ευστάθιος Κατσιγιάννης του Σωτηρίου, μαθητές των Κέντρων Αγγλικής Γλώσσας «Κ.Σ. Σταυρίδης». Οι παραπάνω διακρίθηκαν στο επίπεδο C1 (Advanced), κάνοντας περήφανους τους γονείς και τους καθηγητές τους, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που βραβεύονται στην πρεσβεία της Μ. Βρετανίας Έλληνες μαθητές για τις επιδόσεις τους στην αγγλική γλώσσα.

 Οι βραβευθέντες μαθητές, με τον Βρετανό πρέσβη και τους καθηγητές τους Κοσμά και Δήμητρα Σταυρίδη

   … και με την κα Άννα Δελημάνη

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.