Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Βράβευση δασκάλας που αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης

   image4091Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και στην αίθουσα εκδηλώσεων, στα πλαίσια της σχολικής γιορτής για την 28η Οκτωβρίου και με πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αυτού βραβεύτηκε, λόγω συνταξιοδότησης, η δασκάλα κυρία Μαρία Τσόλκα.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Σωτηρία Ανδρεά – Τσάκαλου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, είπε τα εξής εγκάρδια λόγια:
«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με αφορμή την αποχώρηση από το σχολείο, λόγω συνταξιοδότησης, της κυρίας Μαρίας Τσόλκα, αποφάσισε να την τιμήσει για την 9ετή παρουσία της στο σχολείο μας. Γνωρίζουμε πως δεν ασκούσε απλώς ένα επάγγελμα αλλά ένα λειτούργημα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια με υπομονή, ευγένεια και καλοσύνη μετέδωσε τις γνώσεις της και διαπαιδαγώγησε τους μαθητές και τις μαθήτριές της, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι  πως θα τη θυμούνται με αγάπη για πάντα.
Την ευχαριστούμε που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και βρίσκεται σήμερα κοντά μας. Της ευχόμαστε στην καινούρια φάση της  ζωής της να είναι υγιής, χαρούμε κι ευτυχισμένη με την οικογένεια της.
Παρακαλούμε να μας κάνετε την τιμή να δεχτείτε κι από μας αυτό το μικρό δώρο, σαν ελάχιστη ανταπόδοση στο μεγάλο έργο που προσφέρατε στα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε πολύ»
Αξίζουν κάθε επαίνου  τέτοιες εκδηλώσεις και μάλιστα όταν γίνονται από γονείς των μαθητών, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα απ’ οποιονδήποτε την προσφορά και την άοκνη προσπάθεια εκπαιδευτικών λειτουργών, όχι μόνο για τη μετάδοση γνώσεων, αλλά και τη διάπλαση υγιούς χαρακτήρα των μικρών μαθητών τους.

Κώστας Παπαδόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.