Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε πνιγμένος σε θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου

Τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε πνιγμένος σε θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου

Tlimeniko_05112013123240Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε πνιγμένος χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρίου της πεδιάδας του Μόρνου. Η ταυτοποίηση έγινε μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αίτημα προς την εταιρία κινητής τηλεφωνίας να παραχωρήσει τα στοιχεία , αφού πάνω του βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο μαζί με τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κάτοικο Πατρών, 40- 45 ετών, τον οποίο οι οικείοι του αναζητούσαν από χθες και που σκόπευαν, κατά δήλωσή τους στις Αρχές που επιλαμβάνονται της υπόθεσης, να δηλώσουν αύριο την εξαφάνισή του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρίσκονταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, λόγω οικονομικών του προβλημάτων, κάτι που κάνει την περίπτωση της αυτοκτονίας να φαίνεται πολύ πιθανή.

Παράλληλα δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση ο άτυχος άνδρας να υπέστη καρδιακό επεισόδιο αφού κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να γνώριζε η οικογένειά του. Εξετάζεται λοιπόν και το ενδεχόμενο ο άνδρας να παρασύρθηκε από τα κύματα μετά από καρδιακή προσβολή.

Της υπόθεσης από εδώ και στο εξής επιλαμβάνεται ο λιμενικός σταθμός Ναυπάκτου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.