Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Στα ίχνη του δράστη για τη βιαιοπραγία κατά του ζευγαριού

Στα ίχνη του δράστη για τη βιαιοπραγία κατά του ζευγαριού

…ενδεχόμενη ταυτοποίησή του από τους παθόντες την επόμενη βδομάδα

Καλή δουλειά φαίνεται να έκανε η αστυνομία που βρέθηκε στα ίχνη ενός 27χρονου, ύποπτου για την επίθεση κατά του νεαρού ζευγαριού στο αυτοκίνητό τους (μπροστά στα παιδιά τους) που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινή γνώμη το προηγούμενο διάστημα.
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που κλήθηκε να παραστεί σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων(ουσιαστικά την αναγνώρισή του από τους παθόντες) και ο δικηγόρος του πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή για να προετοιμαστεί, όπως είχε το δικαίωμα. Στην πόλη ήρθε το ζευγάρι όπως όφειλε καθώς δεν κατοικεί στο Αγρίνιο. Για τον δεύτερο φερόμενο ως δράστη της επίθεσης αναμένεται να ρίξει φως ο 27χρονος, καθώς όπως έχει αναφέρει το agrinionews.gr πιθανότατα δεν είναι από την περιοχή.
Όπως δήλωσε στον ιστότοπό μας ο δικηγόρος του ζευγαριού κ. Παντελής Βαμβακάς «η αστυνομία έκανε καλή δουλειά και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ελπίζουμε σε γρήγορη απονομή της δικαιοσύνης, γιατί στην περίπτωση αυτή δεν έχει τόση σημασία πόσο βαρύ είναι το κατηγορητήριο αλλά ο κοινωνικός αντίκτυπος που έχει η υπόθεση και το κοινό περί δικαίου αίσθημα»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.