Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Βρήκαν τον κλέφτη των…μανταρινιών

Αλβανός είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει 350 κιλά μανταρίνια.

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, απόπειρα κλοπής αγροτικών προϊόντων, που είχε συμβεί πριν από 20 μέρες περίπου, στο Νεοχώρι της ενότητας Οινιαδών, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 45 ετών.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 12-11-2011 έως 15-11-2011, στο Νεοχώρι ο 45χρονος οδηγώντας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβηκε σε κτήμα ομόρρυθμης εταιρίας όπου αφαίρεσε 350 κιλά μανταρίνια, τα οποία λογω μηχανικής βλάβης του οχήματος του αναγκάστηκε να κρύψει σε αυλάκι πολύ κοντά στην περίφραξη του κτήματος.

Τα αγροτικά προϊόντα που αφαίρεσε κατασχέθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας.

Έπειτα από την αστυνομική έρευνα που ακλούθησε προέκυψε ότι δράστης της εν λογω κλοπής ήταν ο 45χρονος αλλοδαπός.Το αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ως μέσο που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της κλοπής.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.