Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020

Δύο χρόνια μετά, βρήκαν τους δύο της χασισοφυτείας…

Ταυτοποιήθηκαν δύο  δράστες εμπλεκόμενοι σε υπόθεση καλλιέργειας φυτείας χασίς.Οι δράστες προφυλακίσθηκαν με εντάλματα του Ανακριτή
Η φυτεία είχε εντοπιστεί τον Αύγουστο του 2009 και είχαν εκριζωθεί 106 δενδρύλλια κάνναβης.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου μετά από πολύμηνες έρευνες, υπόθεση φυτείας κάνναβης που είχε εντοπιστεί, πριν από δύο χρόνια περίπου, στη θέση Βατόκαμπος του Δήμου Νεάπολης  και ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση δύο ημεδαποί ηλικίας 63 και 54 ετών.
Ειδικότερα την (09-08-2009) οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες είχαν εντοπίσει φυτεία με εκατόν έξι (106) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,20 με 2,50 μέτρων το καθένα, εντός δύσβατης θαμνώδους έκτασης σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους και με ειδικές εγκαταστάσεις ποτίσματος της φυτείας.
Αμέσως τέθηκε ο χώρος υπό παρακολούθηση για αρκετές μέρες, χωρίς όμως να υπάρχουν αποτελέσματα.
Από την αστυνομική έρευνα, που ενεργήθηκε στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν εκατόν έξι (106) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία και εκριζώθηκαν. Ακόμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μπαταρίες, εργαλεία καλλιέργειας και διάφορα προσωπικά αντικείμενα τα οποία στάλθηκαν για εργαστηριακές εξετάσεις.
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης την 12-3-2012 απολογήθηκαν στον κ. Ανακριτή Αγρινίου, ο οποίος και διέταξε την προσωρινή τους κράτηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.