Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Βρήκε απήχηση η τροπολογία για το ΤΕΙ Μεσολογγίου

Βρήκε απήχηση η τροπολογία για το ΤΕΙ Μεσολογγίου

ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΑπήχηση είχε η τροπολογία που κατέθεσε για το ΤΕΙ Μεσολογγίου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.
Ο κ. Καραγκούνης κατέθεσε τροπολογία για το ΤΕΙ Μεσολογγίου στο σχέδιο νόμου «Ίδρυση Παρατηρίου Άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής Φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας». Με τη συγκεκριμένη τροπολογία ζητά να τροποποιηθεί το Π.Δ. 94/2013 και στην ουσία θα επιτραπεί η λειτουργία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Μεσολόγγι, στο πλαίσιο του οποίου θα υφίστανται εισαγωγικές κατευθύνσεις με χωριστό αριθμό εισακτέων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:
α) Διοίκησης Κοινωνικής Οικονομίας
β) Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία θα έχει και κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου:
β.α) Διοίκησης Επιχειρήσεων
β.β) Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων
Ο κ. Καραγκούνης είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για την τροπολογία με εκπροσώπους και άλλων κομμάτων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν θετικά για το δίκαιο αίτημα που έχει το ΤΕΙ, αφού με τη ρύθμιση που γίνεται, δίδεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν περισσότερα τμήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια λύση δόθηκε και για το ΤΕΙ της πόλης των Γρεβενών. Το ζήτημα πλέον έχει ανοίξει και απομένει μόνο η βούληση των κομμάτων τα οποία διαφαίνονται να στηρίζουν την τροπολογία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. spiros papa

    Ο ανθρωπος που ψηφισε να φυγει το πανεπιστημιο και το τει απο την αιτ/νια ζηταει την ψηφο σας με τροπολογια!!!!!!!!

  2. ΠΑΝΕ-6

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΠΟΛΗ 100.000 ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.