Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Βραβεύει 5.000 πολύτεκνες μητέρες ο σύλλογος πολυτέκνων Αγρινίου

mhteresΤο Διοικητικό  Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου ομόφωνα  αποφάσισε να  απονείμει σ΄όλες τις πολύτεκνες Μητέρες -μέλη του Συλλόγου αναμνηστικό δίπλωμα τιμής ένεκεν, “για την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά τους προς την οικογένειά τους και την πατρίδα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά:
“Επειδή πρακτικά είναι αδύνατον να απονεμηθούν τα διπλώματα αυτά σε κάποια εκδήλωση, γιατί πρόκειται για πέντε χιλιάδες και πλέον πολύτεκνες Μητέρες, αποφασίσαμε να επιδοθούν προσωπικά στην κάθε μία πολύτεκνη μητέρα από τη Γραμματεία του Συλλόγου μας, προσκομίζοντας το πολυτεκνικό τους βιβλιάριο.
Προς τούτο καλούμε όλες τις πολύτεκνες Μητέρες μέλη του Συλλόγου μας, να προσέλθουν στη γραμματεία μας, για την παραλαβή του αναμνηστικού διπλώματος .
Η ενέργεια μας αυτή έχει σα σκοπό να τιμήσει ηθικά, να επαινέσει και να επιβραβεύσει όλες τις πολύτεκνες Μητέρες, για την πολυτεκνία τους και την καλλιτεκνία τους, ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση απέναντί τους, αγωνιζόμενοι παράλληλα σθεναρά και για τα νόμιμα και συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά τους, που τα τελευταία χρόνια καταπατήθηκαν και παρανόμως καταργήθηκαν”.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.