Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

«Βροχή» από γκολ στο Φιλικό Παναμβρακικός – Πανοχθιακός (5-4)

«Βροχή» από γκολ στο Φιλικό Παναμβρακικός – Πανοχθιακός (5-4)

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 04622

Συνολικά εννέα γκολ μπήκαν στην φιλική αναμέτρηση του Παναμβρακικού Μπούκας με τον Πανοχθιακό όπου το παιχνίδι έληξε  με σκορ 5-4!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις και γκολ, βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές των δύο ομάδων.

O Πανοχθιακός έπαιξε με πολλές ελλείψεις  και είχε δυο πρόσωπα. στο Α’ ημίχρονο αγωνιστικά ήταν μέτριος έως κακός  ενώ έπρεπε να δεχθεί και το πέμπτο γκολ για να αντιδράσει και να σημειώσει Τέσσερα γκολ όλα στο Β’ ημίχρονο  που σίγουρα η εμφάνισή του ήταν πιο σοβαρή αλλά μέτρια σε γενικές γραμμές.

O Παναμβρακικός Μπούκας όπου είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, έδειξε πως δεν ανήκει στην Γ’ Κατηγορία αλλά σίγουρα είναι ομάδα πολύ μεγαλύτερης Κατηγορίας και φάνηκε διότι με πολύ μεγάλη ευκολία  έβαλε 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Για τον Παναμβρακικό σκόραραν, 3 γκολ ο Βλάχος, , 1 γκολ ο Τσητσομήτσος και 1 γκολ ο Παπανικός, ενώ για τον Πανοχθιακό  σκόραραν, 3 Γκολ ο Λάμπρος Γκουτσέλης και 1 Γκολ ο  Κων/νος Καβαλλάρης.

Η φιλοξενία από τον Παναμβρακικό ήταν άψογη και οι Παράγοντες του Πανοχθιακού ευχήθηκαν στον Μάρκο Φουρλάνη καλή πορεία και Άνοδο του Παναμβρακικού Μπούκας στην Β’ κατηγορία.

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 04657 ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 04667 ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 04669 ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 04725 ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 04766

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.