Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Βόλεϊ γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φουλ για Αγρίνιο

Βόλεϊ γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φουλ για Αγρίνιο

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Στο φάιναλ-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο θα βρεθούν εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καθώς η κλήρωση της προημιτελικής φάσης δεν τους έφερε αντιμέτωπους. Η κλήρωση έγινε στην ΕΟΠΕ και οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/2) και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:
Νικητής Φιλαθλητικός Λαρίσαϊκός / Άρης – Παναθηναικός
ΑΟ Μαρκοπούλου – Πανναξιακός
Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας
Νικητής ΕΟΣ / Ηρακλής – Ηρακλής Κηφισιάς
*Στο τελευταίο ζευγάρι εφόσον επικρατήσει ο ΕΟΣ τότε θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Οι τέσσερις νικητές  θα συμμετάσχουν  στο final four του κυπέλλου γυναικών βόλεϊ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την 28η και 29η Μαρτίου 2015.
Η διοργάνωση αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις πανελληνίως, συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και προβάλλεται από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά και έντυπα δίκτυα της χώρας.
Η πόλη του Αγρινίου θα προβληθεί πανελληνίως μέσω της διοργάνωσης, της απευθείας μετάδοσης από την ΝΕΡΙΤ και του τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ στο οποίο θα προβάλλεται ιδιαιτέρως το Αγρίνιο.
Ωστόσο η παρουσία των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού προκαλεί πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές καθώς πάντα υπάρχει η ανησυχία επεισοδίων σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.