Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Βόλεϊ γυναικών: το ρόστερ του Ιωνικού Αγρινίου

unnamed

Την περασμένη Παρασκευή άρχισαν επίσημα προπονήσεις και στο κλειστό γυμναστήριο οι γυναίκες του Ιωνικού Αγρινίου, που μετέχουν στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής, παράλληλα με εκείνες σε στίβο και βάρη που ξεκίνησαν πριν δέκα πέντε μέρες, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Ασημακούλα.
Ήταν η πρώτη προπόνηση στην οποία μετείχαν όλες οι μεταγραφές και έγινε και η πρώτη ανεπίσημη φωτογράφιση της ομάδας για το 2015-16. Στις προπονήσεις σχεδόν πάντα παρευρίσκονται η έφορος Νατάσα Παπαλάμπρου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Έλενα Καρανίκα και ο teem manager της ομάδας Θανάσης Σάββας.
Οι μεταγραφές που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν την ομάδα στην νέα περίοδο είναι οι: Καλαμπούκα Ιωάννα 1.76 ακραία από τον Ιωνικό Ν.Φ., Μποτσάκη Ελίνα 1.76 ακραία από Ακρίτα Καλαμάτας, Παπανίκου Αρετή 1.85 κεντρική από ΓΕΜ, Σαρδελή Νατάσα 1.73 πασαδόρος από Παναχαΐκή, ενώ ενεργοποιήθηκαν και οι Τζωρτζοπούλου Ξανθή 1.80 κεντρική και Λογκιζίδου Καίτη 1.74 ακραία.
Το ρόστερ συμπληρώνουν επίσης και οι Νούλα Α. Ασημακούλα Φ. Βέτσα Α. Σταμουλακάτου Ε. Δημητράντζου Χ. Μπαλωμένου Κ. Βέτσα Κ. Μολώνη Ε. Ασλανίδη Φ και Φωτάκη Γ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.