Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Βολτάρει με θαλαμηγό ο Πούτιν στη Δυτική Ελλάδα

Βολτάρει με θαλαμηγό ο Πούτιν στη Δυτική Ελλάδα


Στην Ελλάδα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες τουpatrisnews ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.
Η θαλαμηγός με το όνομα Sea Rhapsody που έχει αγκυροβολήσει λίγο έξω από το λιμάνι του Κατακόλου φιλοξενεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ στην περιοχή πετούν τρία ελικόπτερα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρόεδρος θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία.

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμιος Κοτζάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το protothema.gr δήλωσε πως είχε δεχθεί τηλεφώνημα από γραφείο του εξωτερικού ώστε να είναι σε ετοιμότητα για να ξεναγήσει στο χώρο κάποιους επισκέπτες οι οποίοι θα έφταναν με ελικόπτερο.

Ήδη στο λιμάνι της πόλης υπάρχει αρκετή κινητικότητα, ενώ πριν από λίγο απέπλευσε και το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa. Άνδρες του λιμενικού «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και άτομα της προσωπικής ασφάλειας του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές ιγκόγκνιτο την περιοχή ενώ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κατακόλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.