Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Β.Καούνος:Δικαιωθήκαμε!

Συνέντευξη στον Θοδωρή Ζούμπο

Ο Βαγγέλης Καούνος, ένας από τους στυλοβάτες του Παναιτωλικού στην φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και την άνοδο στην Super League, μίλησε αποκλειστικά στο paraskhnio.gr για το επίτευγμα των Αγρινιωτών.

Αρχικά, σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναιτωλικό: “Αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς. Είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας την κατάληψη της 1ης θέσης και την αυτοπεποίθηση ότι θα το πετύχουμε. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια και τους κόπους μας”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας: “Βασικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε η σταθερή διοίκηση που ήταν συνέχεια στο πλευρό μας. Ύστερα, από τις συνεχόμενες επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια, μπορούμε πια να πούμε ότι η διοίκηση της ομάδας είναι και έμπειρη. Επιπλέον, τα εύσημα ανήκουν και στο προπονητικό τιμ και τον Μπάμπη Τεννέ.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, ο οποίος μας στήριξε τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας κι ήταν πάντα δίπλα μας στις επιτυχίες αλλά και στα δύσκολα. Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στον κόσμο του Παναιτωλικού που περίμενε με δίψα 34 χρόνια τώρα την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Τους ευχαριστούμε πολύ!”

Για τους στόχους της νέας χρόνιας στην Super League: “Όταν θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία, θα καθοριστούν και οι νέοι στόχοι. Όπως είναι προφανές, βασικός στόχος του Παναιτωλικού θα είναι η παραμονή στην Super League”.

Τέλος, ο Βαγγέλης Καούνος δήλωσε για τους προσωπικούς του στόχους: “Στην σεζόν που πέρασε είχα κάποιους τραυματισμούς που με εμπόδισαν να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα. Φέτος, θα τα δώσω όλα στην προετοιμασία κι εύχομαι να είμαι γερός, ώστε να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου σε μια καλή πορεία στην Super League”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.