Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Βazaar αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου (φωτό)

Βazaar αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου (φωτό)

 

Ξεκίνησε σήμερα το Bazaar αλληλεγγύης που οργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αγρινίου. Ένα Bazaar με ποικιλία αντικειμένων και όχι μόνο ,προσφορά εθελοντών και εθελοντριών, που θα στεγάζεται για τριήμερο σε ισόγειο χώρο επί της κεντρικής πλατείς.
Στο Βazaar θα βρει κανείς μικρή ποικιλία από ρούχα ,παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα , ενώ δεν λείπουν και οι σπιτικές μαρμελάδες τα κουλούρια, τα λικέρ όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις εθελόντριες.
Από τα έσοδα των αγορών ,όπως μας ενημέρωσε η κ. Έλενα Μάτζιου Κοτρολού ,εκ μέρους του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, θα αγοραστούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.
«Όλο τον χρόνο απλοί πολίτες έρχονται σε εμάς και δίνουν ότι μπορούν από το υστέρημα τους για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους. Μεγάλη βοήθεια έχουμε και από τα σχολεία. Το μήνυμα των Χριστουγέννων ιδιαίτερα, είναι ακριβώς αυτή η αγάπη και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων που τώρα πια, στους δύσκολούς καιρούς που διανύουμε , είναι αισθήματα που ενισχύονται ακόμα περισσότερο», σημειώνει η κυρία Μάτζιου -Κοτρολού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.