Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Γήπεδο Κατούνας : Πλήρης εγκατάλειψη, βρωμιά και δυσωδία!

ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 1Αναβρασμός και αγανάκτηση επικρατεί στην Κατούνα καθώς το γήπεδο του χωριού που αθλούνται και δίνουν τους επίσημους αγώνες τους είναι τρισάθλιο και ταυτόχρονα επικίνδυνο για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Και αν στην Βόνιτσα και στην Πάλαιρο, οι δημοτικοί άρχοντες φρόντισαν να κατασκευάσουν γήπεδα με χλοοτάπητα, στην Κατούνα αδιαφόρησαν εντελώς για το πρόβλημα του γηπέδου με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια…..
Απελπιστική η εικόνα στους χώρους υγιεινής των αποδυτηρίων:
Απελπιστική είναι και η εικόνα στους χώρους υγιεινής του γηπέδου. Οι χώροι των αποδυτηρίων είναι γεμάτοι μούχλα και ακαθαρσίες και οι τουαλέτες δεν πλησιάζονται σε απόσταση 10 μέτρων από την βρώμα και την δυσωδία.
Διαβάστε αυτό το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που μας σόκαρε και δείτε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Διαιτητής Γκιάφης Δημήτριος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας) στον Αγώνα Κυπέλλου Μεδεών Κατούνας – Ηρακλής Αστακού που πραγματοποιήθηκε στις 23/9/2015 (πριν 14 ημέρες):
«Κατά την είσοδο μας στα αποδυτήρια (γηπέδου Κατούνας) παρατηρήσαμε ότι υπήρχε πολύ έντονη δυσοσμία από την τουαλέτα και την έλλειψη καθαριότητας με κίνδυνο την πρόκληση μικροβίων. Κατόπιν κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο διαπίστωσα ότι υπήρχε σε μερικά σημεία έλλειψη περίφραξης….».

         Εμείς τι να πούμε μετά από αυτό; Τα λέει όλα ο διαιτητής για την τριτοκοσμική εικόνα των αποδυτηρίων στο γήπεδο που δεν τιμάει κανέναν Κατουνιώτη. Είναι αδιανόητο να δίνεται ένας ακατάλληλος και ανθυγιεινός χώρος για να προετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές για έναν αγώνα….  Μπόχα, βρώμα, δυσωδία και τίθεται εν κινδύνω  η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, προπονητών και παραγόντων των ομάδων….
   Άραγε η δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας θα αντιδράσει μετά από την καταγγελία σοκ… του διαιτητή; Και ποιος θα φέρει την ευθύνη αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών; Αλήθεια πότε θα στείλετε συνεργείο καθαρισμού προκειμένου να απολυμάνει το χώρο των αποδυτηρίων και των τουαλετών για να μην αρρωστήσουν από τύφο ή ηπατίτιδα οι παίχτες και οι παράγοντες; Αλήθεια ποιος έκανε αυτοψία και έκρινε κατάλληλο το γήπεδο;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.