Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

«Γίνε εθελοντής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου»

koinoniko pantopoleioΗ εντεταλμένη σύμβουλος Ευαγγελία Τσέλιου – Παναγοδήμου σε μήνυμά της για την εθελοντική συμμετοχή και προσφορά των δημοτών του Δήμου Μεσολογγίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αναφέρει:

   «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί δομή του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Συνδημότες μας που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα από το χώρο αυτό.

Επειδή αυτή η δομή θέλουμε να στηριχθεί  και από τον εθελοντισμό, απευθυνόμαστε σε όλους σας και παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε την προσπάθειά μας και τον αγώνα των ανθρώπων αυτών να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους, δηλώνοντας την εθελοντική σας συμμετοχή, ως άτομα, ομάδες, σύλλογοι, φορείς ή επιχειρήσεις/εταιρείες.

Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να δηλώσετε την εθελοντική σας συμμετοχή σ’ αυτό το έργο έμπρακτης αγάπης!

Μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο 2631363425, όπου θα σας δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να δηλώσετε την συμμετοχή σας για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Το e-mail της πρόνοιας είναι:  pronoia@1426.syzefxis.gov.gr

•          Δήλωση συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρείτε στο site του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου www.messolonghi.gov.gr

•          Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την δήλωση συμμετοχής προσερχόμενοι στην Κοινωνική Πρόνοια.

Δήλωση Εθελοντή-Εθελόντριας

Όποιος ιδιώτης ή ομάδα επιθυμεί να συμμετέχει εθελοντικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ας συμπληρώσει την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος. Αποστολή στο e-mail: www.messolonghi.gov.gr

* = Απαραίτητο

*Ιδιώτης   :   * Ομάδα-Σύλλογος-Φορέας :

ΕΠΙΘΕΤΟ (*)
ΟΝΟΜΑ (*)
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ – ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (*)
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (*)
Ή ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
E-MAIL
ΗΛΙΚΙΑ

Επιθυμώ να εργαστώ εθελοντικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ημέρες (Σημειώστε τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή που μπορείτε να εργαστείτε) ________________

Ώρες(Σημειώστε τις ώρες που μπορείτε να εργαστείτε): _______________

Εάν η συμμετοχή αναφέρεται σε ομάδα, σύλλογο ή φορέα παρακαλούμε να συμπληρώσετε περισσότερα στοιχεία ( Αριθμός συμμετοχής ατόμων, ονόματα, τηλ)

Ημερομηνία και Υπογραφή

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Ναι να πάμε όλοι εθελοντικά… Γιατί όσο πληρώνονταν αυτά τα προγράμματα απασχολούνταν οι γνωστοί.

    Τώρα που κόπηκαν τα χρήματα λόγω περήφανης διαπραγμάτευσης να πάμε εθελοντικά… Μάλιστα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.