Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

«Γίνε σαν τον Μπιλ» -Η σελίδα του Facebook που έχει «τρελάνει» το Ιντερνετ

gine-san-ton-vasilis-708

Το όνομά του είναι Μπιλ. Είναι ένα ανθρωπάκι με δύο γραμμές για πόδια και άλλες δύο για χέρια, στρογγυλό κεφάλι και δυο κουκκίδες για μάτια.

Πιθανότατα κάπου τον έχετε πετύχει στα social media, άλλοι διασκεδάσατε και άλλοι νιώσατε μια ενόχληση.

Ο Μπιλ παρατηρεί και έχει γνώμη για πολλά θέματα. Ξεκινά με ένα αντιπαράδειγμα και καταλήγει να λέει αυτό που είναι σωστό. Ο Μπιλ είναι έξυπνος, γίνε σαν αυτόν.

Ο Μπιλ είναι δημιουργία του Eugeniu Croitoru ενός Μολδαβού καλλιτέχνη που ζει στο Μιλάνο και θεωρεί τον εαυτό του επιχειρηματία του Διαδικτύου.

«Οχι, ο Μπιλ είναι καλύτερος από μένα», λέει ο Eugeniu στο BBC.

«Η ιδέα είναι απλή. Ο Μπιλ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε είναι έξυπνος, έχει κοινή λογική και δεν κάνει ενοχλητικά πράγματα», αναφέρει ο καλλιτέχνης και συμπληρώνει: «Μπορείτε να παρατηρήσετε πως είναι κάποιος που διασκεδάζει με τον εαυτό του αλλά και με τα αστεία για τους άλλους κατά καιρούς».

Η σελίδα «Be Like Bill» στο Facebook έχει περίπου 1,5 εκατ. likes, ενώ υπάρχει και ελληνική έκδοση «Γίνε σαν τον Βασίλη» με περίπου 11.500, η οποία πάει «σφαίρα».

Ηρθε η ώρα να γίνουμε σαν τον Βασίλη!

«Αυτός είναι ο Μπιλ. Ο Μπιλ βοηθά τους φτωχούς. Ο Μπιλ δεν βγάζει φωτογραφίες και ούτε το καταγράφει, όταν το κάνει. Ο Μπιλ είναι έξυπνος και ταπεινός. Γίνε σαν τον Μπιλ.»

«Αυτός είναι ο Μπιλ. Ο Μπιλ οδηγεί. Ο Μπιλ δεν πετάει σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Ο Μπιλ σέβεται το περιβάλλον. Ο Μπιλ είναι έξυπνος. Γίνε σαν τον Μπιλ»

«Αυτός είναι ο Μπιλ. Ο Μπιλ έχει κοπέλα. Ο Μπιλ δεν ποστάρει 56 φωτογραφίες την ημέρα μαζί της. Ο Μπιλ θέλει να κρατήσει τις στιγμές ιδιωτικές, επειδή έτσι θα έπρεπε να είναι. Ο Μπιλ είναι έξυπνος. Γίνε σαν τον Μπιλ.»

«Αυτός είναι ο Μπιλ. Ο Μπιλ έχει Facebook. Ο Μπιλ δεν ξαναμοιράζεται τις αναμνήσεις του πριν από 7 χρόνια, γιατί ξέρει πως κανείς δεν δίνει δεκάρα. Ο Μπιλ είναι έξυπνος. Γίνε σαν τον Μπιλ.»

«Αυτός είναι ο Μπιλ. Ο Μπιλ βλέπει πως έξω βρέχει. Ο Μπιλ δεν το ποστάρει στο Facebook, γιατί ξέρει πως και οι φίλοι του έχουν μάτια και το βλέπουν. Ο Μπιλ είναι έξυπνος. Γίνε σαν τον Μπιλ.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.