Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Γαλούνης: Παρέλαβα τον Αστακό με σκουπίδια και χωρίς νερό…

φωτο xiromeronews
φωτο xiromeronews

Toν Αστακό γεμάτο σκουπίδια και χωρίς νερό παρέλαβε ο νέος δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης, σύμφωνα με την πρώτη του ανακοίνωση. Ενημέρωσε πως έδωσε εντολή και έχει ήδη ξεκινήσει η συγκομιδή και αποκομιδή των σκουπιδιών με τα Απορριμματοφόρα του Δήμου και εκτιμά πως μέχρι το βράδυ, εκτός απροόπτου, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης του Αστακού. Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες,
Με αίσθημα ευθύνης, σήμερα 01/09/2014 Ανέλαβα τα καθήκοντα μου σαν Δήμαρχος Ξηρομέρου. Δυστυχώς όμως παρέλαβα την πόλη του Αστακού γεμάτη σκουπίδια, που δημιουργούσαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, και χωρίς νερό.
Για το λόγο αυτό και παρότι δεν είχα καμία ευθύνη μέχρι σήμερα, ζητώ συγνώμη από όλους σας.
Σας ενημερώνω όμως πως από σήμερα το πρωί έδωσα εντολή και έχει ήδη ξεκινήσει η Συγκομιδή και Αποκομιδή των σκουπιδιών με τα Απορριμματοφόρα του Δήμου.
Σας διαβεβαιώνω ότι η πόλη του Αστακού θα καθαρίσει αμέσως και θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα που είναι ντροπή για τον Δήμο μας.
Σας κάνω γνωστό επίσης ότι από τις 06:00 π.μ. υπεύθυνα συνεργεία του Δήμου επισκευάζουν τις βλάβες που υπάρχουν τόσο στο Αντλιοστάσιο, όσο και στο Εξωτερικό και Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.
Εκτιμώ ότι μέχρι το βράδυ, εκτός απροόπτου, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης του Αστακού.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Γαλούνης Ερωτόκριτος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. A.D.

    ΩΡΑΙΟΣ Ο Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΦΤΙΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.