Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Γενικές συνελεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αγράφων

Γενικές συνελεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αγράφων

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ 2 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ΚΕΔΡΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2

Για τις Γενικές Συνελεύσεις στις Τοπικές Κοινότητες αρμοδιότητας του ενημερώνει ο Δήμος Αγράφων με ανακοίνωση του:

Συνεχίζονται επιτυχώς οι Γενικές Συνελεύσεις που έχουν ξεκινήσει και προγραμματιστεί να γίνουν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αγράφων, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγράφων κ. Μπαμπαλή Θεόδωρου.
Ήδη στις Τοπικές Κοινότητες, Βραγγιανών, Κέδρων, Πρασιάς, Δυτ. Φραγκίστας, Ανατ. Φραγκίστας , Μαράθου, Παλαιοκατούνας, Τριδένδρου και Τροβάτου έχουν πραγματοποιηθεί οι προγραμματισμένες Γενικές Συνελεύσεις, όπου αναδείχθηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι υφιστάμενες αδυναμίες, οι ανάγκες και ελλείψεις που έχουν διαπιστωθεί, αλλά κατατέθηκαν και απόψεις για την αντιμετώπισή τους και προτάσεις έργων.

Η ευκαιρία που δίνεται στους κατοίκους για άμεση επικοινωνία με το Δήμαρχο και η συμμετοχή τους, οδηγούν στην απόκτηση ενεργού και συμμετοχικού ρόλου στη διαδικασία καθορισμού των προτεραιοτήτων της Κοινότητας με αποτέλεσμα τις διεξοδικές και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Ο Δήμαρχος Αγράφων τόνισε την αξία του ουσιαστικού διαλόγου και της συνεργασίας, της υπεύθυνης και ενεργής συμμετοχής των δημοτών στα δημοτικά δρώμενα.

Ο θεσμός των συνελεύσεων θα συνεχιστεί σταδιακά και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα Γενικών Συνελεύσεων που ο Δήμος  έχει γνωστοποιήσει.

Ο Δήμος Αγράφων θα πραγματοποιήσει Γενικές Συνελεύσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητές του, τόσο για ενημέρωση των δημοτών όσο και για την καταγραφή αλλά και την ιεράρχηση προβλημάτων και αναγκών, στα πλαίσια του Σχεδιασμού του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου μας , του Τεχνικού Προγράμματος, αλλά και όπως είχαμε δεσμευτεί στους δημότες μας στον προεκλογικό μας αγώνα. Το πρόγραμμα των Γενικών Συνελεύσεων θα έχει ώς εξής:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
Ημ/νία ΩΡΑ 11:00 ΩΡΑ 18:00
5-Αυγ ΚΕΔΡΑ ΠΡΑΣΙΑ
6-Αυγ   ΔΥΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ
7-Αυγ   ΑΝΑΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ
8-Αυγ ΜΑΡΑΘΟΣ  
9-Αυγ   ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ
10-Αυγ ΤΡΙΔΕΝΔΡΟ ΤΡΟΒΑΤΟ
11-Αυγ   ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ
12-Αυγ ΑΓΡΑΦΑ ΕΠΙΝΙΑΝΑ
13-Αυγ ΓΡΑΝΙΤΣΑ  
16-Αυγ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ  
17-Αυγ ΤΟΠΟΛΙΑΝΑ ΒΑΛΑΩΡΑ
18-Αυγ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΧΡΥΣΟΒΑ
19-Αυγ ΛΕΠΙΑΝΑ ΛΙΘΟΧΩΡΙ
20-Αυγ ΛΗΜΕΡΙ ΒΟΥΛΠΗ
21-Αυγ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ
22-Αυγ   ΜΑΡΑΘΙΑΣ
25-Αυγ   ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ
26-Αυγ ΧΡΥΣΩ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
27-Αυγ ΔΑΦΝΗ ΒΙΝΙΑΝΗ
28-Αυγ   ΝΈΟ ΑΡΓΥΡΙ
6-Σεπ   ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.