Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Γενική συνέλευση για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

To Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
pol-mes-nosokomio-diamartiria2Δυστυχώς πριν περάσει μια εβδομάδα από την ενημέρωση που πραγματοποιήσαμε μαζί με την ιατρική κοινότητα στους φορείς αναφορικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μας.
Συγκεκριμένα σήμερα δόθηκε εντολή στο καρδιολόγο που θα εφημέρευε αύριο να κάνει την εφημερία στο Νοσοκομείου Αγρινίου αφήνοντας ακάλυπτο το δικό μας Νοσοκομείο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η διακομιδή είτε των καρδιολογικών περιστατικών που έρχονται στα Επείγοντα είτε όσων χρειάζονται καρδιολογική εκτίμηση-αντιμετώπιση (πχ έκτακτα χειρουργικά περιστατικά ή νοσηλευόμενοι).
Επίσης μέχρι στιγμής δεν υπάρχει έγγραφο (αλλά μόνο προφορικές διαβεβαιώσεις ) για το ποιος θα καλύψει την εφημερία του Παθολογικού Τμήματος. Και αν πράγματι καλυφτεί θα είναι χωρίς την κάλυψη καρδιολόγου με ότι αυτό συνεπάγεται.
Απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση και στα υπόλοιπα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά διαμορφώνοντας ένα Ντόμινο εξελίξεων με επικίνδυνες προεκτάσεις για τους κατοίκους της περιοχής σας καλούμε την ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και ΩΡΑ 9:00 π.μ. στην είσοδο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος εργαζομένων .
Να δώσουμε βροντερό παρόν και να διεκδικήσουμε ΔΗΜΟΣΙΟ Αναβαθμισμένο Νοσοκομείο στην πόλη μας που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κακός χαμός

    Πες μου ότι αυτός με την κοτσίδα δεν είναι ο γνωστός και μάλιστα από Αγρίνιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.